01.jpg

Over Stukamon

Thuis in zorgvastgoed

Stukamon Vastgoed Ontwikkeling is een onderneming op het gebied van projectontwikkeling, algemene bouwwerken, verhuur en verkoop van kleine tot middelgrote bouwprojecten. Vanaf 2013 hebben we onze woonprogrammatie uitgebreid met zorgvastgoed.

 

 

( Foto: Residentie Huysvelt, 31 appartementen, Houthalen- Helchteren)

 Geplande Oplevering: 2019.

Werkwijze

Elk te ontwikkelen project wordt via een aantal strenge criteria geselecteerd en 'voor eigen rekening en risico' gerealiseerd. Aan de basis van elk project staan het beschikbare budget en het programma van eisen en wensen centraal. De werkwijze is klant- en servicegericht en er is oog voor lokale situaties, marktomstandigheden, en het milieu. Kopers krijgen bij ons, bij de meeste projecten, maximale inspraak op de afwerking.

Als gevolg van onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van vastgoed en algemene bouwwerken, hebben wij een solide en betrouwbare reputatie opgebouwd bij tal van gemeenten en stedenbouw.

 

Bouwprogramma

De afgelopen jaren zijn er tal van appartementencomplexen en grondgebonden woningen gerealiseerd. In het jaar 2018/2019 hebben we in planning staan de bouw en van een aantal ééngezinswoningen, een verkaveling van 50 woningen in de stad Peer (Wijchmaal) en een modern appartementencomplex te Houthalen.