Tessenderlo Tushoek


4 Mooie woningen, telkens voorzien van een eigen carport, privaat terras en tuin. Gelijkvloers: inkomhal, trap, berging, afzonderlijk toilet, open leefruimte uitgevend op terras en tuin. (Woning 1 heeft een extra berging). Verdieping 1: nachthal, badkamer en voor Woning 1 & 2: 3 slaapkamers / Woning 3 & 4: 2 slaapkamers. Vaste trap naar verdieping 2. Op de 2de verdieping is telkens de technische ruimte ondergebracht en biedt de extra mogelijkheid voor Woning 3 en 4 tot de creatie van 2 extra slaapkamers.


Dankzij uw maximale inspraak in de keuze van de afwerking en het gebruik van enkel eerste keus materialen met kwalitatieve plaatsing garanderen wij u een gezellige woning waar u zich onmiddellijk thuis voelt.

Deze residentie is gelegen in Hulst ( deelgemeente van Tessenderlo) op de hoek van de Paalseweg en Tushoekstraat. Alle voorzieningen zijn op wandelafstand: school, supermarkt, winkels, openbaar vervoer, snelle verbinding met E313, op 10 min. van Tessenderlo, Leopoldsburg en Paal-Beringen.

 

 

 

 

Project details

Mol Doornboom
Nieuwpoort Sea Breeze
Geel Galven